Psykopaatit juovat kahvin ilman sokeria

Itävallassa Innsbruckin yliopistossa on tutkittu 1000 henkilön makumieltymyksiä ja niiden yhteyksiä luonteenpiirteisiin. Sen mukaan olen machiavellisti, psykopaatti, narsisti ja sadisti. Olen nimittäin lopettanut sokerin käytön kahvissa. Em. luonteenlaatuja omaavilla on muita suurempi taipumus suosia kitkeriä ja karvaita makuja. Tämä koskee myös esimerkiksi olutta ja tonicia.

Ne puolestaan, jotka välttelevät kitkeriä ja karvaita makuja, ovat luonteeltaan rakastettavia, sympaattisia ja yhteistyökykyisiä. Jos baaritiskillä viereesi rantautunut kaveri tilaa ensitöikseen gintonicin, niin se ei välttämättä edellytä, että pitää siirtyä muutama jakkara kauemmaksi.

Aina voi epäillä, että tutkimusta ovat sponsoroineet sokeri- ja karkkitehtailijat. Jos kuitenkin yhtäkkiä lopetan meuhkaamiseni US:n sivustoilla, niin arvostaisin kovasti, jos edes joku lukija lähettäisi meikäläiselle vaikkapa vain postikortin. Tuskin menee ohi, jos osoitteeksi panee Hesperia, suljettu osasto.

JaakkoKorpi-Anttila
Kirkkonummi

Sotaorpo, elämä hautausavun ennakon ja halpakaupan tarjousten varassa (pääosin, evp).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu