Viinaviikon mietteitä

Facebook pullautti näkyville vanhan tarinani, jonka luulin kirjoittaneeni US:n Vapaavuoroon. Näin Immun julistamalla ’viinaviikolla’ on ehkä pientä aihetta tuoda se nyt tänne. Surukseni voin todeta, ettei esittämäni ehdotus ole edennyt riittävällä ripeydellä, vaikka selvästi perussuomaliset ovat henkisesti ehdotukseni takana.

Tarina 31.4.2014

'Juon vain hyvässä seurassa' oli erään blogistin otsikko US:n Vapaavuorossa. Ensimmäinen ajatukseni oli, että noinhan minäkin teen. Koska en käytä alkoholia ollenkaan, niin siitä voi päätellä, missä porukoissa luuhaan.

Vanha sanonta kuuluu, että oikean alkoholin käytön oppii vain sinnikkäällä harjoittelulla. Kun kaupungilla katselee ympärilleen, niin oppilaita riittää joka lähtöön.

Olen osaltani yrittänyt miettiä, miten suhteellista työikää saataisi pidennettyä. Eräs konsti voisi olla se, että yli 70-vuotialle kuukauden kossuhankinnoissa neljäs, viides ja kuudes pullo tulisivat kelakorvauksen piiriin. Vauhti kohti määränpäätä kiihtyisi mutta I-luokassa ja samalla se voisi olla ratkaisu myös monen yksinäisyysongelmaan.

– –  –

Lisäys/ PS.

Katselin tv:n uutisia ja ministeri Soinin puheet ja ilmeet täsä alkoholilakijutusta olivat sen mukaisia, että nyt maksetaan potut pottuina. Saapi nähdä menikö siinä ministerisalkku saman tien. Oli tainut laittaa Terhollekin sanat valmiiksi suuhun Fixitistä.

JaakkoKorpi-Anttila
Kirkkonummi

Sotaorpo, elämä hautausavun ennakon ja halpakaupan tarjousten varassa (pääosin, evp).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu