Taiteilijoiden rikos- ja käytösseuraamukset

Tuntuu vähän oudolta, kun Jari Sillanpään keikkamyyjä vakuuttaa, että kevään konsertit toteutuvat suunnitellusti. Taiteilijan kevään keikat starttaavat 13.4. Rukalla ja päättyvät 20.5. Tampereella. Hän on selkeästi sotkeutunut rikokseen, josta enimmäisrangaistus on kaksi vuotta vankeutta. Kun ottaa huomioon viime vuoden käyttörikosrangaistuksen, niin rikoksen uusijana mitta-asteikko tuskin on alapäästä.

Muistuu vain mieleeni paljolti tuulesta temmattu Veitolan parjauskampanja Tommi Metsäkedon epäasiallisesta käytöksestä naisia kohtaan, minkä seurauksena taiteilija menetti kaikki keikkansa. Isompikenkäiset selviävät pahemmistakin tempuistaan pelkällä anteeksipyynnöllä. Mielenkiinnolla jään seuraamaan järjestäjien edesottamuksia Sillanpään asiassa. Pecunia non olet (Raha ei haise, Vespasianus).

– – – –

Rikoslaki 50 luku (17.12.1993/1304)1 § (30.5.2008/374) Huumausainerikos: Joka laittomasti ..

3) tuo tai yrittää tuoda maahan taikka vie tai yrittää viedä maasta taikka kuljettaa tai kuljetuttaa tai yrittää kuljettaa tai kuljetuttaa huumausainetta, 4) myy, välittää, toiselle luovuttaa tai muulla tavoin levittää tai yrittää levittää huumausainetta, tai 5) pitää hallussaan tai yrittää hankkia huumausainetta, on tuomittava huumausainerikoksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. (Rikoslaki 21 luku 1§ .. tapon alaraja on kaksi vuotta vankeutta.)

 

 

Lisäys:

Satakunnan kansa:  Siikainen perui Sillanpään esiintymisen kunnan kesänavauksessa – "Emme halua sellaista arvomaailmaa tänne"

https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/siikainen-perui-sillanpaan-esii…

Iltalehti: Jari Sillanpään piti nousta juhannuspäivänä Syvälahden Viihdekeskuksen lavalle. Tapahtumajärjestäjä tiedottaa peruutuksesta.

JaakkoKorpi-Anttila
Kirkkonummi

Sotaorpo, elämä hautausavun ennakon ja halpakaupan tarjousten varassa (pääosin, evp).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu