80% Vatikaanin papeista on homoja

Ensi torstaina julkistetaan 576 sivuinen Frédéric Martelin kirja Sodoma, In the Closet of the Vatican. The Timesin artikkelin mukaan kirjassa väitetään, että 80% Vatikaanin mustakaavuista on homoja ja suurimman kritiikin kohteena ovat pappien salaiset homoavioliitot miesprostituoitujen kanssa. Vatikaani olisi siten maailman suurin homoyhteisö. Kirjan tiedot perustuvat kardinaalien, pappien ja jopa sveitsiläiskaartilaisten 1500:an haastatteluun, joiden tekemiseen ja tutkimuksiin on osallistunut noin 80 henkilöä. Haastatelluista 41:sta kardinaalista oli 30:sta eri maasta.

Pommiksi on ennakkoon kuvailtu kirjan esille nostamia asioita, mikä tietysti nostaa kassavirtaa, kun mielenkiintoa kasvatetaan maailmanlaajuisesti. Valta, homous ja tekopyhyys ovat asioita, joita leyhytetään suuntaan jos toiseen. Tekopyhyys kohdistuu erityisesti siihen, että katolinen kirkko vastustaa homoavioliittoja.

Jopa itse paavia ryöpytetään yhdeksi kuningattarien joukossa ja outoon valoon saatetaan hänen vaatimuksensa, etteivät homotaipumuksia omaavat sovi papeiksi. Tällä viikolla sattumalta Belgiassa julkaistiin selvitys, että pappien uhreista 76% oli miespuolisia, mikä sekin melko paljon viittaa pappien homoseksuaalisuuteen. Myös saksalaisen viime syyskuussa julkaistun raportin mukaan 3500 tapauksesta pääasiallisina kohteina olivat alaikäiset pojat.

JaakkoKorpi-Anttila
Kirkkonummi

Sotaorpo, elämä hautausavun ennakon ja halpakaupan tarjousten varassa (pääosin, evp).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu