Lavatangon maailmanmestarit

Tangon maailmanmestaruuskisat ovat parhaillaan meneillään Buenos Airesissa. Eilen illalla oli lavatangon loppukilpailut ja voiton veivät venäläinen Maksim Gerasimov parinaan argentiinalainen Agustina Piaggio, toiseksi tuli argentiinalainen pari Diego Chandia & Suyay Quiroga sekä kolmanneksi venäläispari Dimitri Astafev & Irina Ponomareva.

Luna Parkissa kisat jatkuvat tänään estraditangolla, missä varmaan nähdään upeampia ’kiemuroita’ kuin rauhallisessa lavatangossa. Koko kisan osallistujamääräksi on ilmoitettu ennätykselliset 744 paria 36 eri maasta.

Lisäksi palkittiin erikoispalkinnolla kohta 100 vuotta täyttävä kilpailija irlantilainen James Mac Manus. Hän oli vanhin lavatanssisarjaan osallistujista. Muissa MM-kisoissa harvemmin näkee tämän ikäisiä!

Asiasta tietämättömänä hieman jäin ihmettelemään, missä suomalaiset tangon taitajat piileskelevät, kun ei heitä palkintopallilla ole näkynyt muutamaan vuoteen. Pitäisikö Veikkauksen tukea liikunta- ja urheilurahoista myös tangossa menestymistä.

JaakkoKorpi-Anttila
Kirkkonummi

Sotaorpo, elämä hautausavun ennakon ja halpakaupan tarjousten varassa (pääosin, evp).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu