Jumala LOI MAAn mutta ei puhunut Mellilästä mitään

Näin väitetään, vaikka journalistista totuutta otsakkeen väitteelle en ole löytänyt. Mutta pitkäperjantaina Mellilä löytyi, kun vähän yli 10 kilometriä suhasin 9-tietä Loimaa-viitan ohi Turkua kohti, niin tien poskessa peuravaroitusmerkkien seasta tuli vastaan viitta Mellilä 3 ja taulu Kulkurin Kievari.

Kun viime vuosikymmeninä tanssipaikkojen lukumäärä on vähentynyt yli 3000:lla, niin uuden tanssipaikan avaamiseen tarvitsee olla painava syy. Hetki sitten avattu viihdekeskus mainosti kahden päivän Tango-maratooni tanssitapahtumaa oikein paikallisella murteella eli kahdella o:lla, joten piti päästä katsomaan, millainen suuruudenhulluus oli alueelle iskenyt, kun tällaista järjestetään.

Paikkahan oli mitä ihanteellisin – päätien varressa suuri parkkialue, sisällä kahvion yhteydessä isohko uutuuttaan kiiltävä tanssiparketti ja sivulla orkesterin tilat. Alku alkoi heti lupaavasti – kassalla onnistuin pihistämään itselleni kaksi tervetulokarkkia, joten ei kun parketille, missä Harri Nuutinen ja Tanssin Taika aloittivat juuri ensimmäistä valssiaan.

Monet olivat jo aloittaneet puolelta päivin DJ Olli Sillanpään musiikin tahdissa tangon verryttelyt, joten sitä piti vain kylmiltään heittäytyä tallustelemaan muiden seassa. Jos oikein kuulin ja ymmärsin niin argentiinalaisista tangoista olin erottavinani ainakin Caminiton ja Media Luzin.

Seuraavana päivänä orkesterimusiikista vastasi Tanssiorketeri Rosette, mutta tähän tilaisuuteen voimani eivät enää riittäneet. Vanhuus ei tule yksin!

Tango-maratooni
JaakkoKorpi-Anttila
Kirkkonummi

Sotaorpo, elämä hautausavun ennakon ja halpakaupan tarjousten varassa (pääosin, evp).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu