”Merirosvopoliitikko” lukee myös Shakespearin Macbethiä

IT-yrittäjä Jennifer Arcuri (JA, 33v) hakee ilmeisesti tunnettavuutta yritystoiminnalleen paljastamalla, että hän oli nykyisen pääministeri Boris Johnsonin (BJ, 56v) salarakas vuosina 2012-2016, jolloin tämä oli vielä naimissa Marina Wheleerin kanssa. Tästä avioliitosta BJ:llä on neljä lasta. Salasuhde oli jo silloin lehdistön hampaissa ja JA on nyt päätynyt päivittämään skandaalia paljastamalla tarkempia yksityiskohtia, jotta median mielenkiinto säilyisi.

JA kertoi, että kerran Wheleer oli vähällä saada aviomiehensä rysän päältä kiinni, kun he olivat Lontoossa pormestarin huoneistossa. Jos rouva olisi ollut 10 minuuttia aikaisemmassa, olisi lehdistön otsikot menneet uusiksi. JA esitteli selfietä, jonka oli ottanut kyseisessä huoneistossa.

Heillä esileikkien alkulämmittely tapahtui monesti lukemalla Macbethiä muutama kappale. Näistä ajatuksista BJ pääsi sujuvasti syventävämpään keskusteluun, mistä innostuttiin siinä määrin, että päästiin tositoimiin.

Arvaan, ettei tämä argentiinalaisessa Cronica lehdessä ollut JA:n ’päivitys’ hirveästi jaksa innostaa keltaista lehdistöä. BJ:n kampauksen taustaa tämä saattaa hieman valaista. Viitteeksi ’tositarina’: Erään firman miessaunan pukuhuoneessa työkaveri riisuuntui ja toinen ihmetteli, miksi tällä oli rintaliivit. Tähän mies, että mennä viikolla vaimo löysi autostani nämä rintsikat ja hätäpäissäni sanoin hankkineeni ne, kun työpaikkalääkäri määräsi rintalihasteni tukemiseen kuukauden ajaksi rintsikoita. – Että silleen. Meniköhän BJ:n pörrötukka stylistin piikkiin!

JaakkoKorpi-Anttila
Kirkkonummi

Sotaorpo, elämä hautausavun ennakon ja halpakaupan tarjousten varassa (pääosin, evp).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu