Oopperan teetanssit Espoossa

Ooppera on jalkautunut Töölöstä lähiympäristöön. Viime tiistaina (8.10.2019) Espoon länsiväylää ruuhkauttivat muun muassa Iso Omenaan klo 15 alkavaan oopperan teetansseihin autoillaan kaasuttelevat autot. Vaikka mitään suurempaa mainoskampanjaa mediassa ei ollutkaan, oli kolmannen kerroksen palvelutori tupaten täynnä. Henkilökunta kärräsi lisätuoleja kuuntelupuoleen keskittyville, mutta silti oli tilaa meille tallustelijoillekin jätetty.

Netistä löysin tutun oloisen tekstin aiheesta: ”Teetansseilla on monta funktiota. Sinne kokoonnutaan tietenkin tanssimaan, mutta myös tapaamaan tuttavia ja tutustumaan toisiin ihmisiin sekä tietenkin poissa olijat haukutaan. Vuosia sitten kun nämä teetanssit alkoivat, väkeä oli vain hiukan enemmän kuin soittajia, nyt lämpiössä on tungoksen tuntua monin paikoin.”

Palvelutorilla ikivihreitä tanssikappaleita soitti oopperan Kimmon Leppälän tanssiorkesteri ja tällä kertaa solistina oli Seinäjoen tangomarkkinoiltakin tuttu oopperan kuorossa laulava Dong-Hoon Han eli kotoisammin ”Tango-Hanski”.

Se musiikki, jota itse kukin kuuntelee teini-iässä jää lempimusiikiksi loppu elämän ajaksi. Kimmo Leppälä tietää tämän ja meille senioreille tilaisuus oli suuri elämys, kun tutut kappaleet veivät mukanaan. Saimme elää nuoruuttamme hetken uudestaan.

JaakkoKorpi-Anttila
Kirkkonummi

Sotaorpo, elämä hautausavun ennakon ja halpakaupan tarjousten varassa (pääosin, evp).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu