Midjourney tekoäly kuvitus – Turku ennen ja tulevaisuudessa.

Tekoälyn avustama kuvien kuvitteleminen alkoi tulemaan jokin aika sitten jonkinlaiseen tietoisuuteen DALL-E apin myötä, kelle mitäkin. Nyt Dallesta on olemassa jo paljon älykkäämpi kakkos versio, joka kehittyy, kuten monet muutkin tässä mainitsemattomat nimet. Ala kehittyy kovalla vauhdilla, ja ilmeistä kärkeä kuvan käsittelyssä edustaa tällä hetkellä Discord apin kautta pyöritettävä Midjourney. Midjourneulla saa laskea mieleistään 25 hyvän kokoista kuvaa, ilmaiseksi ja nopeasti. Sen jälkeen maksaa, maksu vaihtoehtoja löytyy mieltymysten mukaan, mutta ne kaikki ovat ihan järjellisissä rajoissa.

Tein aloittelijan taidoillani kuvia kotikaupungistani  Turusta. Kuvien kuvitteellinen aika-skaala osuu välille 1700-2700 jkr. Kuvissa esiintyy aurajoki, tuomiokirkko, kauppatori, kauppahalli, toriparkki, techcenter, lentoasema yms. Ohjelma toimii antaumuksella antamiesi avain sanojen mukaisesti, ja pienikin mielikuvituksesi lisäämä parametri voimuuttaa AIn järjenjuoksua hyvinkin paljon.

Samanlaista kuvaa ei ole missään muualla, mitä sinä luot tämän AIn avulla. Touhu on siis eräänlaista tekoälyn sisäisen maailman valokuvausta. Midjourney tekee suhteellisen laadukkaita ja ison kokoisia kuvia, joita voit hyödyntää toisaalla, vaikka videoissa. Parametrit on syytä sisäistää, mutta se ei ole lainkaan ylivoimaista.

Kuvani Turusta eivät ole missään erityisessä järjestyksessä, mutta sikäli hyvin tunnistettavissa, paitsi ehkä 1700-2700 luku. Kiitos osallistumisesta ja kokeilkaa ihmeessä uutta ja voimaannuttavaa, ei se paljoa ota jos ei annakkaan. Minulle antoi, mutta en kerro tässä nyt aivan kaikkea 😉

Aiheesta lisää ja tarkemmin Youtubessa : https://www.youtube.com/results?search_query=midjourney

jallerajala
Sitoutumaton Turku

Rakentelen ja korjaan taloja ja asuntoja. Vapaa-aika menee perheen, valokuvauksen sekä moottoripyöräilyn parissa. Usaria tulee lueskeltua päivittäin, koska täällä on kiinnostavia henkilöitä ja heidän varsin kiinnostavia kirjoituksia.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu