Dumari

Halusin kirjoittaa lyhyen kirja-arvostelun/ suosituksen lukemaani erittäin hyvään elämänkertateokseen.

Kyseessä on siis Like kustannuksen teos dumari; vanha ja uusi testamentti. Kirjan ovat kirjoittaneet R Pesonen, J Lindfors ja M Salo. Ilmestymisvuosi on 2020

Kirja kertoo kattavasti pitkän linjan muusikon/ musiikintekijän Hannu ”tuomari” Nurmion elämäntarinan aina lapsuudesta korona-aikaan asti. Kirja juhlisti ilmestyessään hienosti Nurmion 70 vuotista elämää.

Kirjaa voi suositella sekä tuomarin musiikin ystäville, kuin myös muille elämänkertakirjoista pitäville. Teos sisältää hienoa ajankuvaa esimerkiksi Suomirokin kulta-ajoilta. Teos on rehellinen kuvaus erään muusikon elämästä kipukohtineen ja erilaisine päihdeongelmineen. Myös taiteilijan monipuolisuus ja kova työmoraali tuodaan hienosti esille. Loistava kirja, suosittelen.

+1
Janne Kurkinen
Sitoutumaton Hyvinkää

50+mies,töitä painettu 30 vuotta yksityisen työnantajan leivissä ravintolan kyökin puolella. Sitten sairastuin vakavaan syöpäsairauteen joten olen tällä hetkellä työelämän ulkopuolella.Aikaa erilaisten puheenaiheiden seuraamiseen siis on.Tietysti toivon myös oman näkökulmani herättävän jonkinlaista keskustelua.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu