Hellepäivän sesonkiherkku: maksalaatikkojäädyke

Pitkänä hellejaksona kannattaa syödä kevyesti ja viilentävää. Maksalaatikkojäädyke on helppo ja nopea tehdä ja maistuu aina.

Aktiivinen valmistusaika: 1 minuutti.
Kokonaisaika: 4 tuntia – yön yli.

Tarvikkeet:
1,5 dl kylmää vettä.
1,5 dl maksalaatikkoa, rusinaton.

Aseta maksalaatikko syvään astiaan. Vinkki: voit käyttää valmistukseen pakastuskelpoista rasiaa niin vältyt turhilta tiskeiltä. Kaada sekaan vesi. Sekoita haarukalla kunnes maksalaatikko murenee ja sekoittuu veteen. Aseta annos pakastimeen, maksalaatikkojäädyke on valmis kun se on kokonaan kiinteä.

Kumoa jäädyke sopivalle alustalle, esim. nurmikolle. Maksalaatikkojäädyke on tarkoitettu ulkona syötäväksi. Ruokajuomaksi suosittelemme raikasta, kylmää vettä.

Tässä kaikki tällä kertaa. Ensi kerralla keskustelemme aiheesta ”roskisruoka, uhka vai mahdollisuus”.

Sekoita ainesosat keskenään hyvin. Pakasta.
Valmis jäädyke on näyttävästi kerrostunut.
Tarjoiluehdotus: Nautitaan ulkona esimerkiksi nurmikolta.

 

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu