Hyvää joulua Vapaavuoron puolipukilta!

Vapaavuoron puolivirallinen yksikahdesosapukki suoritti jouluaattonsa jo sunnuntaina, kun aikataulut sattuivat sopivasti yhteishuoltajuuden vuorovuosien ja pitkänmatkansukulaisten kulkemisten mukaan. Meidän joulumme oli hyvinsyömistä ja lasten iloon liittymistä, sekä mukavaa yhdessäoloa lähisuvun kesken.

Kokopukiksi on matkaa ainakin parran pituudessa ja värissä, kuten vertailukuva siihen oikeaan joulupukkiin osoittaa.

Niille jotka viettävät joulunsa aattona, joko yksin tai porukassa, suosittelen oikein hyvää ja rauhallista joulua ja joulumieltä. Kohta tulee joulurauhanjulkistus Suomen Turuust: jos joku ei vielä sitä tiedä niin sisältönä on kertoa että jos te öykkärit ja pahantekijät NYT toteutatte ilkeää luonnettanne, rangaistuksena on tuplamäärä raippoja ja kuritushuonetta synkässä tyrmässä. Niin jos ei muun takia niin olkaa siksi kunnolla. Ja lopuksi laulamme miten vainolaisen hurmehella voi peittää maan.

Toivottelen hyvää joulua jokaiselle vapaavuorolaiselle.

JanneSalonen11

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja. Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu, teknisen lautakunnan ja tarkastuslautakunnan varapuheenjohtaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu