Uusi Verkkokirppis-divari avattu!

Olen aiemmin kirjoittanut tänne Uusi Suomi -viihteellisempään blogiini ohjelmoimastani Palindromi -koneestani, joka sijaitsee Tuntikirjuri-sivullani, jota olen ylläpitänyt nyt noin 4-5 vuotta yhtäjaksoisesti. Kukaan ei ole vielä onnistunut kaatamaan Palindromikonettani, vaikka kyseessä on syöttömahdollisuutena avoin tekstikenttä HTML-lomakkeessa.

Varmaan joku tämänkin Vapaavuoro-blogini seuraaja tai asiapitoisemman ”Puheenvuoro – Uusi Suomi” -blogin lukijani on katsonut ainakin kerran Umpihanki -alidomainilla sijaitsevaa harrastuksiani enimmäkseen esittelyjä sisältävää ylläpitämääni sivua, joka on kehittynyt koko ajan päälle puoli vuotta tällä hetkellä.

Tänään 27.11.2020 avasin oman verkkokirppikseni, jossa ilmoitan sen olevan reilun kaupan kirppishengessä käytetyn tavaran Jolsan meiningin omaava verkkokirppis.

Olen jonkin aikaa pyöritellyt ideaa perustaa ilman alkupääomaa verkkoteknolgoioita hyödyntäen jonkinlaista osto-ja -myyntiliike/divari -toimintaa, ja nyt otin ensiaskeleen matkallani kohti kivijalkaliikkeen perustamista. Varastossani on paljon myyntiartikkeleita jo tällä hetkellä, joille en keksi mitään järkevää käyttöä omassa elämässäni, niin sama, vaikka pistän oman kirppis-nurkkauksen pystyyn kotisivuilleni, mitä pidän pysyvistä väreistä netissä ja oikeassa elämässä ja palaavista asiakkaista.

Kaupankäyntihistoriani netissä niin ostajana ja myyjänä on se, että aloitin Huuto.Net -palvelussa kaupankäynnin vuonna 2002, ja kaikki tähän päivään 27.11.2020 saamistani myynti- ja osto-transaktioista on olleet positiivisia. En vedä ohi kauppoja tehdessä, sillä kaupanteon ja bisneksen kanssa ei ole leikkiminen.

Tervetuloa tutustumaan Umpihangen Jolsan Meiningin omaavaan Kirppikseeni!

Osoite on https://umpihanki.tuntikirjuri.net/kauppa/

0
JereSumell
Vasemmistoliitto Turku

Olen punavhreä syntyperäinen turkulainen, joka pitää netissä ja oikeassa reealimaailmassa pysyvistä väreistä ja palaavisra asiakkaista, ja ihmisen vastaanottamisen ihmisenä. Koulutukseltani olen Liiketalouden ja hallinnon Tradenomi Informaatioteknologiassa. Valmistuin Turun Ammattikorkeakoulusta helmikuussa 2017.
Kirjoitin ylioppilastutkinnossani 2002 humanistiset aineet reaalissa historian, yhteiskuntaopin ja psykologian. Lukion jälkeen opioskelin kasvatustieteitä Turun Yliopistossa, mutta maailma ajoi toisaalle opettaja-opinnoista. Löysin minulle ja taustaani nähden ehkä luontevan polun lapsena alkaneen PC-harrastuksen siivittämä lopulta valmistua tietojenkäsittelystä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu