TERVEISIÄ LOPUNAJAN HISTORIALLISEN HERÄTYKSEN KESKELTÄ 🇫🇮

Saimme jälleen olla Herran armosta silminnäkijätodistajina Raamatun historian suurimman historiallisen Lopunajan Herätyksen keskellä Keniassa todistamassa Jumalan valtavaa liikehdintää ja Jälkimmäistä Kirkkautta, joka virtaa Kristuksen seurakunnassa ja on sykkinyt Keniassa jo 20 vuotta kasvaen vuosi vuodelta, ja josta on tullut jo maailmanlaajuinen liikehdintä.

Päiviä ennen kokouksia tuhannet kenialaiset kerääntyivät perheineen valtavan suurelle kokouskentälle leiriytyen sinne telttoineen useiksi päiviksi, etsien ja ylistäen Herraa ja tehden parannusta valmistaen sydäntään tulevaa Herran Vierailua varten.

Voisimmeko Suomessa nöyrtyä tällä tavoin ja etsiä Herraa koko sydämestämme päiviä ennen luvattua Herran Vierailua, hyläten maailmalliset mukavuudet ja etsien sen sijaan Taivaallista Vierailua ja Jumalan Kirkkautta?

Sain todistaa Herran Grand Mega Super loisteliaissa kaksi päiväisissä Menengai 6 Parantumiskokouksissa, kuinka kokouspaikalle saapui useita miljoonia kenialaisia sekä yli 400 kansainvälistä vierasta ja korkea-arvoista papistoa ja hallituksen johtajia eri maista; Ugandan helluntaiseurakunnan perustaja, jolla on allaan 1700 seurakuntaa, Italian helluntaiseurakunnan perustaja, Intian kansainvälisen helluntai Raamattukoulun professori, joka tallensi kameralle, kun Taivaat avautuivat yhden käskyn kautta Ahmednagarissa Intiassa ja vuodattivat Sateen Herran Palvelijan yhden käskyn kautta kuivakautena, jolloin oli luvassa ainoastaan poutaa, suuri delegaatio Kiinasta ja Ugandasta, Piispa Tansaniasta, jolla on suuri verkosto Tansanian korkea-arvoisia Piispoja ja Pastoreita, sekä Nigerian entinen korkea-arvoinen hallituksen senaattori. Paikalla oli yhteensä 48 kansakuntaa edustettuina.

Suuret joukot ylistivät kokouskentällä Herraa, mutta ylistystä lukuunottamatta mitään ei tapahtunut, mutta kun Herran Väkevin Profeetta saapui kokouskentälle, niin hän kirjaimellisesti käveli sisälle Isä Jumalan kanssa, ja pelkästä hänen läsnäolostaan alkoi voimallinen parantumisten virtaus, kun rammat nousivat ylös siellä täällä, kuurot kuulivat ja sokeat näkivät ja kävelivät Herran Alttarille todistamaan parantumisestaan.

Näin, kuinka rammat ottivat ensiaskeliaan ja tasapainottelivat ja kävelivät askel kerrallaan ohitseni. Sitten yhtäkkiä parantumiset räjähtivät ja parantumisten vyöry pyyhkäisi Kokouksen yli ja kaikista suunnista Herran parantamia alkoi virtaamaan Herran Alttarille yhden rukouksen kautta ja seurasi pyhä kaaos, kun he tulvivat joka suunnalta antamaan todistustaan.

Tämä on todella shokeeraavaa, mitä näemme tässä ajassa. Messias on totisesti tulossa. On aika valmistautua pyhyydessä ja olla valmiina joka hetki. Sillä Messias tulee silloin, kun vähiten odotamme.

18.3.2024 Kansainvälisessä Pastorikonferenssissa Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön seurakunnan Nakurun pääalttarilla kuulimme voimallisen Herran Sanoman ja ohjeistuksen Kristuksen seurakunnalle maailmanlaajuisesti tänä hetkenä, koskien seurakunnan sisälle pääsyä Taivaaseen, valmistautumista parannuksenteossa ja palaamalla vanhurskauteen ja Herran pyhyyteen, koskien ikuisuutta, kuinka meidän tulee olla keskittyneitä Taivaallisiin, luvattuun Kirkkauteen, jonka Herra on luvannut omilleen, uudestisyntyneille, pyhille ja uskollisille, kun Hän tulee hakemaan seurakunnan pois Taivaan turvaan ylöstempauksessa ennen Ahdistuksen aikaa.

Herra nuhteli seurakuntaa siitä maailmanlaajuisesta luopumuksesta, jonka näemme juuri nyt Herran huoneessa, synnistä, jota siedetään, sitä ei nuhdella ja kaikki käy. Pyhyys on heitetty ulos ikkunasta ja valitaan ja poimitaan sananpaikkoja kuin kirsikoita, jotka ovat lihalle makeita ja mieluisia, eikä seurakunnassa tänä päivänä valmistauduta Messiaan tulemukseen.

Herran Sanansaattajansa kautta Herran profetiat täyttyvät sanatarkasti, kuten maanjäristykset, tsunamit, koronavirus, Ukraina-Venäjän sota, Gazan sota, ja niin myös Messiaan tulemus, jota hän jatkuvasti profetoi, ja josta Jeesus itse puhui, tulee eräänä päivänä täyttymään sanatarkasti. Nyt on aika valmistautua vastaanottamalla Jeesus Herraksi, hylkäämällä kaikki synti ja palaamalla parannuksentekoon ja Herran pyhyyteen.

Tullaan myös Suomessa mukaan tähän väkevään lopunajan liikehdintään, jossa Jälkimmäinen Kirkkaus virtaa, Pyhä Henki liikkuu seurakunnan keskellä ja Herran Kirkkaus laskeutuu alas, rammat kävelevät, sokeat näkevät ja kuurot kuulevat Herran Palvelijan Profeetan rukouksen kautta Jeesuksen väkevässä nimessä. Tämä on se Herätys, joka valmistaa myös Suomen Messiaan Jeesuksen tulemukseen.

Johanna Mattila

Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustuö

www.jeesusontulossa.fi

Johanna Mattila
Jyväskylä

Olen pastori Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyössä. Uskon Jeesukseen Herranani ja Vapahtajanani ja valmistaudun Jeesuksen tulemukseen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu