Miehitys kuin miehitys, Suomen oikeisto kannattaa

Lueskelin tässä Wikipedia-artikkelia Eden Golanista:

[”Vuonna 2015 Golan kilpaili Venäjän edustajapaikasta vuoden 2015 lasten Eurovision laulukilpailussa kappaleellaan ”Stšastje” ja sijoittui karsintakilpailussa viidenneksi. Hän sai kilpailussa 22 pistettä, joka oli kahdeksan pistettä vähemmän kuin kilpailun voittaneella Mihail Smirnovilla. Vuonna 2016 Golan esiintyi New Wave -nimisessä kansainvälisessä laulukilpailussa, joka järjestettiin Venäjän miehittämällä Ukrainan Krimillä. Kilpailussa hän esitti kappaleen nimeltään ”Voju Na Lunu” (Вою на Луну) yhdessä venäläisen laulajan Njušan kanssa. Vuonna 2018 Golan kilpaili Golos. Deti -laulukilpailun (Venäjän versio The Voice Kids -ohjelmaformaatista) 5. tuotantokaudella, jossa hän koe-esiintyi Rihannan kappaleella ”Love on the Brain”. Kilpailussa häntä valmensi venäläinen laulaja Pelageja. Golan eteni kilpailun finaaliin asti, mutta ei sijoittunut kisassa kolmen parhaan joukkoon.”]

Englanninkielinen Wiki lisää huomion siitä, että Krimillä vieraileminen on ollut vuodesta 2015 lähtien laitonta ilman Ukrainan maahanmuuttoviraston lupaa.

Ukrainalaisyleisöltä Eden Golan ei saanut euroviisuissa pistettäkään, suomalaisilta hän sai täydet pisteet. Joku humoristi voisi tietysti väittää, että pisteet annettiin laululle. Siitä vain hyräilemään ikimuistoisia säveliä ja sanoja.

jpvuorela
Tampere

Vuonna 1955 syntynyt toimittaja, yhteiskuntatieteilijä ja isoisä. Jazz forever.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu