Sormihyrrä jokaiselle

Aina tulee noita uusia tuotteita markkinoille. Nyt jokaisen lapsen, ja miksei aikuisenkin, pitää saada itselleen spinneri, eli sormihyrrä. Gigantti markkinoi hyrrää sivuillaan vajaan kympin hintaan. Gigantille on esitetty joitakin kysymyksiä toimituksista, itse asiassa tällä hetkellä sivuilla oli kaksi kysymystä joiden mukaan: tuotetta tulee keskusvarastoon 9.6. minkä jälkeen mm. nettitoimitukset alkavat. Lisäksi Gigantti kertoo, että nettitoimitukset alkavat 6.6., eli siis jo ennen kuin tuotetta on varastossa. No en tilannut, enkä tilaa spinneriä.

Vaikka ehkä kuitenkin kannattaisi minunkin tuollainen tilata. Gigantin ilmoitustekstin mukaan nimittäin sormihyrrä on täydellistä ajanvietettä ja sillä on mm. rauhoittava vaikutus keskitysvaikeuksissa. Ostakaa siis jos on vaikeuksia keskittää! Hintaseuranta muuten kertoo, että edullisin sormihyrrä maksaa alle viisi euroa.

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu