Liian vähän aikaa?

Tilanteeni on tällä hetkellä sellainen, että en ole missään töissä. Minulla on siis vapaa aikaa 24/7. Tuo määrä vapaa-aikaa on kuitenkin aika ajoin liian vähän. Harvemmin minulla on liikaa aikaa, vaikka joskus kyllä niinkin.

Toisinaan kun kunnolla viiraa päässä niin tuntuu siltä, että vuorokaudessa pitäisi olla tuplamäärä tunteja. Ehkä sekään ei aina riittäisi. Riittävyyden rajoilla ollaan silloin kun on sunnuntain ja maanantain välinen hiljainen yö ja yksin saa maata kotona sängyssä radiota kuunnellen – se on tervettä meininkiä se.

No ei se radion öinen kuuntelu aina niin herkkua ole. Koko ajan saa pelätä, että taas kohta tulee aikamerkki ja edellisestä on tunti kulunut. Aamu on siis lähempänä, ja pitää herätä. No onneksi herääminen ei työttömällä ole niin nokon nuukaa, eikä tunnin tarkkaa. Tärkeintä on, että herää viimeistään kymmentä yli eikä myöhästy.

Yritin tämän kirjoitukseni kuvaksi löytää animoitua nopeasti juoksevaa gif-kelloa mutta en sellaista löytänyt, ja itse en viitsinyt alkaa tekemään koska tuota aikaakin kuitenkin on sen verran vähän jäljellä. Itse asiassa en edes tiedä mahtaisiko tässä palvelussa kuvana animoitu gif toimia – tietääkö joku? Jos joku tietää, että toimii niin sen kertokoon. Jos taas joku tietää varmaksi sanoa, että ei toimi niin sen saa jättää kertomatta.

Tällä tavalla kun vapaa-aikaansa kuluttaa ja höpö höpö blogejakin aina välillä kirjoittaa niin toivoo tosiaan, että sitä aikaa olisi joskus enemmän. Joskus ehkä jopa niin paljon että jokin fiksu ajatuskin päähän pälkähtäisi. Sitä odotellessa… No joo – moni varmaan toivoo, että sitä aikaa olisi (minulla) vähemmän?

Torstai on toivoa täynnä!

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu