Syökää kanaa!

Jossain vaiheessa ns. vanhaa hyvää aikaa(?) mäkkäri mainosti: syökää kanaa – sitä oli siinä mainoksessa ihan possu huutamassa. Niin sitä kannattaa tänäkin päivänä tehdä – huutaa siis – jokaisen joka tulevaisuutta ajattelee.

Jos oikeasti tulevaisuutta ajattelee vielä vähän pidemmälle niin kannattaa kanan sijaan syödä kalaa. Ja se joka ajattelee sitäkin pidemmälle syö papuja. Siksi meillä nykyisin kaupassa myydään mm. nyhtökauraa.

Itse pyrin elämään ekologisesti. En osta enkä käytä riisiä – käytän riisin sijaan ohraa. Juustoa en ole millään korvannut, en vaan osta enkä käytä kotonani juustoa. Jotta saadaan kilo juustoa pitää lehmän tuottaa kymmenen litraa maitoa.

Naudanliha on kallista – onneksi minun ei tarvitse sitä ostaa, eikä kasvattaa. Jos lihaa ostan niin kananlihaa – joskus harvoin possua. Olenkin todennut, että paras lemmikki on minipossu. Sellaisen kun kesällä (näihin aikoihin) ottaa lemmikiksi niin sen saa sitten jouluna laittaa uuniin.

Hyvää ruokahalua kaikille!

 

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu