Aion tehdä jotain epätavallista

8.8. tulee olemaan päivä jona minä aion tehdä jotain erikoista. Jotain sellaista mitä en usko kenenkään muun ennen minua tehneen. Aion esittää erään kysymyksen. Erikoista siinä on se tapa jolla kysymyksen esitän. Saanko sitten kysymykseen vastauksen – tällä hetkellä olen vahvasti sitä mieltä, että henkilö jolle kysymyksen esitän ei vastaa kysymykseeni mitään. Ja on todellakin vain yksi henkilö joka kysymykseeni voi vastauksen antaa.

Mikäli kaikki menee kuten olen suunnitellut niin julkaisen tuon kysymyksen sitten myös täällä vapaavuoron keskusteluissa. Eikä sen jälkeen kukaan varmastikaan ihmettele miksi en saa kysymykseeni vastausta.

8.8. on hyvä päivä kysymyksen esittämiseen. Se on hyvä päivä mm. siksi että kun nuo kasit kallistetaan 90 astetta niin saadaan kaksi ikuisuusmerkiä. 8.8. tapahtuu muutakin: maksan 50 euroa jonka olen eräälle henkilölle velkaa.

8.8. on hyvä päivä!

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu