Joskus vaan tekee mieli

Niin se vaan on. Toisinaan tekee mieli, toisinaan sitten taas ei. Mutta mitä tekee mieli – se onkin sitten kokonaan toinen juttu. Minun alkoi eilen tehdä niin kauhesti mieli, että ei siinä auttanut mikään muu kuin alkaa tuumasta toimeen ja lähteä fillaroimaan läheiseen kauppakeskukseen.

Matkaa oli seitsemänsataa metriä. Ei kun kauppaan ja ostamaan jäätelöä. Jäätelöpuikkoja päädyin ostamaan kymmenen kappaleen paketin. Jätskit reppuun ja kotiin. Heti kun kotiin pääsin niin söin ensimmäinen. Nami nam. Siinä sitten vielä illan mittaan pari jäätelöpuikkoa söin TV:tä katsellessa.

Tein sitten jotain mitä en ole ennen tehnyt: menin nukkumaan ja otin vielä sänkyynkin mukaan yhden jäätelöpuikon, jonka siinä sängyllä maatessani sitten vielä ennen nukahtamista söin. Hampaat jäivät tuona iltana pesemättä. Heräsin kyllä sitten jo aamukolmelta hammaspesulle.

Jäätelö on hyvää kesällä, ja talvella.

Syökää jäätelöä! (jos se on hyvää)

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu