sfnet.keskustelu

Aikoinaan sfnetin uutisryhmät. Noissa saattoi kuka tahansa keskustella lähes mistä tahansa. Lisäksi yleensä oli melko helppoa selvittää kuka oli kunkin vietin takana. Nykyisin niin ei ole. Nykyisin nimiä jopa "varastetaan". Olen itsekin törmännyt oman nimeni väärinkäyttöön.

Sfnetissä oli ryhmiä eri tarkoituksiin, kuten on myös täällä vapaavuorossa on. Tosin aihealueita täällä vapaavuorossa on melko vähän verrattuna taannoiseen sfnettiin. Olisiko syytä muodostaa myös puheenvuoron puolelle jonkinlainen aihejako, ja ehkä mahdollisuus lukea vain tietyn aihealueen viestejä? Saman voisi toki toteuttaa vapaavuoroon. Siis jättää lukematta vaikka "höpö höpö" -alueen viestit.

Ainakin pitäisi vapaavuoron puolelle lisä aihe: sekalaiset, koska itse en ainakaan aina kykene ymmärtämään, että kirjoitukseni kuuluisi johonkin tiettyyn ryhmään. Tämä  nyt kuuluisin ehkä pikemmin "höpö höpöön" kuin vapaa-aikaan. Mutta en tätä ainakaan viihteeksi itse mieltänyt, enkä puheenvuoron puolella "heti taas" sopivaksi.

Tulevaisuudessa tottakai kumpikin ehdotukseni toteutetaan – mutta se odottaa käyttäjämäärien kasvamista…

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu