Joskus sitä vaan tuntee itsensä tyhmäksi, ja ehkä jopa syystä

En ennen tätä päivää ole kyennyt ymmärtämään – väärin sanoa noin: olisin kyennyt jos olisin yrittänyt, mutta siis sitä, että vapaavuoron keskusteluissa, kuten varmasti puheenvuoronkin puolella, nuo suosituimmat jutut saattavat pompsahtaa esiin jostain vuosien takaa, ja jopa vielä vähän epämääräisessä järjestyksessä.

Tuo selviää liitteen kuvasta yksi:
-päälistan kolmanneksi suosituin: Kuhasoppa
Mutta: oikean lokerikon mukaan kolmanneksi suosituin onkin: Tyttövauvan peittoja

-päälistan neljäntenä on: Tyttövauvan peittoja
Mutta: oikean lokerikon mukaan neljäntenä onkin: Minun isäni

* * *

Huomaatteko?

No ei kai tuo ketään vaivaa, eikä se oikeasti minuakaan vaivaa, kunhan nyt huomasin tuonkin, kuten varmasti moni muukin on tehnyt jo aiemmin?

MUTTA:

Vapaavuoron kolmanneksi suosituin (päälista) on kirjoitettu jo 1.2.2012, siis yli viisi vuotta sitten! Miten se nyt yht'äkkiä onkin noin suosittu?

Vain kaksi suosituinta näyttäisivät saaneen alkunsa tänä vuonna. Ja tuohon otokseeni mahtuvista kaikki muut ovat saaneet alkunsa vuonna 2012, paitsi seitsemäntenä oleva: Lastasi saa kiusata.

ISO MUTTA:

Nyt lista on jo täysin erilainen… :-/

Ja sitten kun lisään kuvaksi kaksi kuvan jonka olen ottanut vapaavuoron etusivulta, en siis suosituimmat listauksen sivuilta, niin hämmennykseni vaan lisääntyy. Ehkä lopetan itseni hämmentämisen 😀

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu