Kävin viinakaupassa – eilen

Tuli sitten meikäläisen käytyä eilen ostamassa pullo viinaa – eikä mitään limuviinaa vaan 32%:sta Salmiakkikossua, joka joskus männävuosina oli jopa kielletty juoma Suomessa. Aion koko pullollisen kulauttaa kurkusta alas tänään, alkuillasta.

Edellinen kirjoitukseni koski EU:n ruoka-apukasseja, ja olen pahoillani, että nyt taas olen äänessä. Ainakin Puheenvuoron puolella on joissakin muissa blogisteissa herättänyt paheksuntaa se, että kirjoitan liikaa. Eikä minuun kohdistuva arvostelu siihen lopu. Erinäisten kommenttien perusteella olen terroristi (terrorisoin). Olen uhka Suomen turvallisuudelle (sori). Mutta joku on myös väittänyt, että; omaan vahvat mielipiteet, minulla on hyvä itsetunto, jne. (kiitos). Pahoittelen sitä, että minulla on liikaa asiaa ja mielipiteitä. Olen merkillinen persoona.

Asiaan: kävin siis eilen Oy Alkoholiike Ab:ssä, siis Alkossa, ja nykyisinhän tuo liike onkin viralliselta nimeltään Oy Alko Ab. Kehitys kehittyy ja nimet muuttuvat. Aikoinaan Suomessa oli sellainenkin firma kuin Oy Lukko Ab. Tuo nimi sitten muuntui tuotemerkiksi Abloy, jonka kaikki kautta maailman tuntevat. Kyseinen yritys valmistaa siis lukitustuotteita joilla pyritään varmistamaan se, että minä en pääse sellaiseen paikkaan johon minulla ei ole oikeutta päästä, ja toisaalta se, että pääsen sinne mihin minulla on oikeus päästä ja pitääkin päästä, kuten kotiini. Ai niin, nykyisin se onkin jo Assa-Abloy.

Kehitys siis kehittyy. Nimet muuttuvat. Hyvät firmat ovat ja pysyvät, kuten Nokia – tavallaan. Ja hyvä niin. Kuten kuvasta voi havaita niin minullakin on nykyään älyTV. Jonka ihan hiljattain hankin. Tuon hankinnan jälkeen kirjoitin FB:ssä, että kotini älykkyys on vähintään kaksinkertaistunut kun siellä nyt on älypuhelimen lisäksi äly TV.

Eräs kommentoija tossa taannoin kommentoi blogiani, kun kyse oli pituudestani, josta keskusteltaessa totesin armeijan jälkeen menneeni puolitoista senttiä kasaan, että "niin sitä tyhmyys tiivistyy". Se oli mukava kommentti lukea – sai hymyn huulille. Joku toinen olisi voinut ottaa sen jonkinlaisena vittuiluna tai kiusaamisena, mutta en minä.

Ari Jalonen on porilainen kansanedustaja. MTV:n jossain ohjelmassa kerrottiin, että hänen tilanteensa Porissa liikuessaan on seuraavanlainen:  "Porissa vaihdetaan kadun toiselle puolelle kun vastaan tulee entinen ystävä, nykyinen vastustaja." Tuo on yksi tapa kiusata. Kyllä se niin on, että vaikka asiat riitelevät niin ihmisten ei pitäisi. Jollakin puolueella tai sen edustajilla saattaa toki olla tästä eri näkemys. Vaikkakin, kuten tapaus Nissisen johdosta totesin: minun mielipiteeni on ainoa oikea.

Kiusaaminen on asia josta mieleni tekisi kirjoittaa enemmänkin. Se on myös aina subjektiivinen kokemus. Kuten olen aiemmin kertonut niin olen itse ollut sekä kiusaaja, että kiusattu. Olen myös saanut tuon teeman tiimoilta havaita, että kaikki meistä eivät kasva koskaan aikuisiksi.

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu