Olen taas äänessä – miksikö?

Taas minä kirjoitan.

Minulla on selvästi liian paljon vapaa-aikaa, ja liian paljon ajatuksia. Tuo on täysin totta. Minulla on ajatuksia liki joka asiasta ja kuten olen pariin otteeseen aiemmin todennut niin minun näkemykseni on aina se ainoa oikea. Tosin hiljattain kun kirjoitin verotuksesta puheenvuoron puolella niin pari virhettäkin oli kirjoitukseen putkahtanut – mutta tärkeintä lieneekin kirjoituksen sanoma? Minulla on yleensä aina yhtenä tarkoituksena, mitä tahansa kirjoitankin, saada lukijat ajattelemaan, miettimään tosissaan: miten asia oikeasti on. Onko asia niin kuin yleisesti väitetään, luullaan, tai uutisoidaan, vai onko totuus kuitenkin jotain ihan muuta.

Onko noin? Noin on! Asialle pitää tehdä jotain.

Nytkin minulla on mielessäni monta aihetta joista koen tarvetta kirjoittaa teille hyvät lukijat. Kirjoittaisinko seuraavaksi sähköstä: ydinvoiman lisärakentamisesta, huipputehoista, tuulivoimasta. Vai kirjoittaisinko genetiikasta, sosiaalisista tulonsiirroista, verotuksesta, vai mistä. Mm. mainitsemistani aiheista ja monesta muustakin asiasta ehdin eilen paljon jutella kun olin treffeillä erään lääkärin kanssa muutaman tunnin.

Lisäksi joka päivä tulee noita päivänpolttavia aiheita joista sitten yleensä on monta eri blogikirjoitusta. Tuo johtuu siitä, että liki kenellekään ei pelkkä kommentointi riitä, kuten ei minullekaan – toki on niitäkin jotka yleensä tyytyvät vain joko kommentoimaan tai olemaan hiljaa. Valitettavasti en kuulu tuohon ryhmään. Kuulun kuulemma puheenvuoroa terrorisoivaan liikaa äänessä olevaan ryhmään. Mikä pahinta taidan kuulua siihen ihan yksin. Lisäksi vielä kirjoitan aika ajoin lehdissä – välillä jopa ihan omalla nimelläni.

Energiaa riittää!

Sen lisäksi, että minulla riittää energiaa olla "jatkuvasti" äänessä täälläkin niin minulla riittää aikaa ja energiaa myös kirjan kirjoittamiseen. Tarkoitukseni on saada tuo nyt vielä kesken oleva kirjani julkaisukuntoon vielä syksyn aikana. Kirjani aihepiirin kaksi keskeistä osa-aluetta ovat oikeustiede ja lääketiede. Tänään päätin jo, että alan tuon kirjan jälkeen kirjoittamaan toista kirjaa joka tulee liittymään lääketieteeseen: psykiatriaan.

Arvostan kommentteja. Erityisesti arvostan niitä kommentteja joissa ollaan perustellusti eri mieltä kuin minä.

Bannaamista en arvosta. Onneksi minut on bannattu harvoin. Bannaamiskäytäntöä pitäisi kuitenkin mielestäni ylläpidon taholta muuttaa. En nyt kerro miten vaikka tottakai minulla on siihenkin selvät sävelet valmiina. Ehkä tuosta kirjoitan joskus tarkemmin. Bannaaminen siten kuin se nykyisin saattaa tapahtua, ja joskus tapahtuukin, mahdollistaa kiusaamisen. Kiusaaminen on myös aihe joka on lähellä sydäntäni. Siitäkin tulen vielä varmasti kirjoittamaan.

Totta: olen outo ja erilainen. Onneksi olen sitä positiivisella tavalla. Vai olenko?

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu