Kyllä minä sekoilla osaan (eduskunnan vierailijalistat)

Jokin aika sitten kirjoitin suomalaisesta hallintokulttuurista. Siitä, että se on retuperällä ja eduskunta on esimerkkinä. Ja oikeassahan minä olin, kuten aina – jälleen kerran.

Nyt menin sitten tekemään pyynnön:

Arkistolain 3 luvun 8§:n 2. momentin ensimmäisessä lauseessa säädetään: "Arkistonmuodostajan on määrättävä tehtävien hoidon tuloksena kertyvien asiakirjojen säilytysajat ja -tavat sekä ylläpidettävä niistä arkistonmuodostussuunnitelmaa."

Pyydän kohteliaimmin, että lähetätte minulle sähköpostitse kopion eduskunnan arkistonmuodostussuunnitelmasta siltä osin kuin se koskee vierailijalistojen arkistointia. Tai tiedon siitä, että arkistonmuodostussuunnitelmassa ei oteta kantaa vierailijalistojen arkistointiin.

Mikäli arkistonmuodostussuunnitelmaa on pyytämältäni osin muutettu tänä vuonna niin pyydän lähettämään myös suunnitelman sellaisena kuin se on ollut ennen muutosta.

Siltä osin kuin pyytämiäni tietoja ei minulle lähetetä pyydän toimittamaan valituskelpoisen päätöksen.

 

* * *

Mielenkiinnolla odotan vastausta. Tähän mennessä minulle on kerrottu:

"Hei,

 

olemme vastaanottaneet tietopyyntönne ja kirjanneet sen dnrolle 67/05/2017.

 

Ystävällisin terveisin

Aino Ollilainen

 

Eduskunnan kanslian kirjaamo

00102 EDUSKUNTA"

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu