Näin päästöksiä saadaan vähennettyä

Tulipa tässä jokin aika sitten käytyä terveyskeskuksessa. Ihan yleislääkärissä vähän sellaisella puolipakollisella asialla, ja siitä sain tietysti suuren laskun – no mikä kenellekin on suuri.

Mutta siis laskun sain ja oheisessa kuvassa on osa laskusta. Siitä näkyy tärkein osa tuosta lauseesta jossa todetaan, että terveyskeskuksen perimät maksut ovat ulosottokelpoisia ilman tuomioistuimen päästöstä.

Hyvä niin. Tuomioistuimen ei siis tarvitse tuottaa minkäänlaista päästöstä ja silti lasku voidaan ulosmitata jos sitä ei asiakas muuten maksa.

En muuten ole koko lakua vielä maksanut. Olen maksanut noin neljäsosan ja loppuosasta reklamoin. Asiaa ei vielä ole käsitelty, vaan silti tuli jo viivästyslasku viiden euron korotuksella. Onneksi tuokin on onnistunut ilman päästöstä, niin uskon.

Saapa silti nähdä minkälaisia päästöksiä tässä jutussa vielä tullaan näkemään.

Tällä erää päästös tähän.

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu