Vielä urheilua

Katselin juuri TV:n uutiset. YLEltä. Lopuksi kuuluttaja totesi: "vielä urheilua". Olen kummallinen ihminen. Urheilu ei minua juurikaan kiinnosta. Juoksemassa toki käyn aina silloin tällöin. Olen jopa perustanut urheiluseuran – aikoinaan kun sulkapalloa pelasin.

Harrastan siis urheilua, joo. Nykyisinkin tapoihini kuuluu käydä aika ajoin juoksentelemassa. Kolme kilometriä ennen saunaa on hyvä matka. Aikoinaan kun Pirkkalassa asuin niin minulla oli merkillinen tapa: laitoin saunan lämpeämään ja lähdin juoksemaan Vähäjärven ympäri. Sauna oli lämmin kun tulin lenkiltä kotiin.

Olen kerran elämässäni käynyt katsomassa jääkiekkoa. Olin tuolloin palokuntalainen ja ilmaiseksi pääsin. En mene toista kertaa, vaikka olen itse ollut joskus jopa maalivahti. Jääkiekko ei vaan ole mun juttu, ei ole, ei.

Nyt pitää taas kohta lähteä pelaamaan, joko shakkia tai ristinollaa – baariin siis 😉

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu