Elämän tarkoitus

Elämän tarkoitus on vihdoinkin selvinnyt. Taisin todeta hieman väärin. Elämän tarkoitus on nimittäin selvinnyt jo kauan aikaa sitten. Itsekin kirjoitin asiasta joskus aiemmin otsikolla: Elämän tarkoitus on selvinnyt. Tuolloin laitoin kirjoitukseni kulttuuri osioon, ja olin osittain väärässä. 

Tällä kertaa mietin kovasti, että mihin osioon tämän kirjoitukseni kuuluisi? Päädyin viihteeseen – ihan vaan siksi, että olisi hyvä jos elämä olisi viihdyttävää ja jokainen viihtyisi elämässään hyvin. Siinä, että jokainen voisi viihtyä hyvin auttaisi suuresti se jos kaikki pyrkisivät toteuttamaan elämän tarkoitusta.

Elämällähän on, kuten me fiksut(?) tiedämme, kaksi päätarkoitusta. Toinen noista tarkoituksista ilmenee jollain tavalla tuosta sloganistani. Mutta yksi keskeinen tarkoitus jota jokaisen pitäisi elämässään pyrkiä toteuttamaan on paremman huomisen rakentaminen. Eikä pelkästään itselle, vaan kaikille. Ihan meille kaikille: ihmiskunnalle.

Elämällä on toinenkin merkittävä tarkoitus. Tuon toisen tarkoituksen voi jollain tavalla katsoa sisältyvän tuohon edellä kertomaani toiseen päätarkoitukseen. Toinen päätarkoitus on pyrkiä lisäämään rakkauden määrää. Jokaisen ihmisen pitäisi olla rakastettu. Jokaisen ihmisen pitäisi myös jossain määrin rakastaa kaikkia muita. Jokaisella pitäisi olla lähellään läheinen ihminen jota voisi rakastaa. Siten kaikkien meidän elämä olisi parempaa.

Kun nuo kaksi päätarkoitusta toteutuisivat kaikkien kohdalla niin maailma olisi huomenna parempi – varmasti!

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu