Vihdoinkin RIKOS tutkitaan!

Vaikeuksien kautta voittoon? Poliisi on eräässä jutussa tehnyt tähän päivään mennessä kolme päätöstä olla tutkimatta erästä rikosta. Mutta niin se vaan lopulta on järki voittanut 10.1.2018:

"Hei,

Olette tiedustellut tekemänne rikosilmoituksen numeroa sekä asiassa suoritettuja toimenpiteitä. Asiasta on poliisille kirjattu rikosilmoitus numerolla 5500/R/64385/17. Poliisi on alustavasti arvioinut asiaa, jonka jälkeen poliisi on konsultoinut asiassa syyttäjää. Asiassa on katsottu esitutkinnan aloittamiskynnyksen ylittyvän ja asiassa on tehty ennakkoilmoitus syyttäjälle. Myös juttuun nimettyyn syyttäjään on oltu asian vuoksi yhteydessä. Nimetyn syyttäjän kanssa sovitaan kuitenkin vielä erikseen se, miltä osin ja millä epäillyillä rikosnimikkeillä asiaa on esitutkinnassa perusteltua selvittää ja onko jutun lopullinen tutkintafoorumi Helsinki vai Espoo.

 

Markku Silén

Rikoskomisario"

 

TOTTA?

Kaikenlaiseen toimintaan ihminen voi vapaa-aikansa käyttää. Minä nyt käytin tällaiseen hommaan 🙂

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu