Ambulanssikyyti jonka muistan

Nyt kun vielä harkitsen tuota kolmatta Kela-juttua, että missä sen julkaisen, niin kerronkin tässä aikani ratoksi tarinan siitä kun en vielä ollut näin vanha, vaan parikymmentä vuotta nuorempi.

Minulla oli tuolloin kaksi lasta (ja on yhä) nuorempi oli jotain 2-3v. kun hänelle tuli jostain syystä jonkinlaisia hengitysvaikeuksia. Onneksi asuimme terveyskeskuksen vieressä, ja oli talvi.

Vaimoni puki tuon lapsen lämpimästi ja kuljetti hänet pari-kolmesataa metriä pulkalla lääkäriin. Ei siinä kauaa mennyt kun hän soitti minulle (kännykkään), että he lähtevät sairaalaan, ambulanssi on tulossa, lapsi halusi erään pehmolelun mukaan ja minua pyydettiin se nopeasti sinne viemään. Lupasin tottakai.

Etsin tuon tietyn pehmolelun nopeasti ja lähdin sen kanssa terveyskeskukseen juoksemaan. Kun perille pääsin niin siellä jo vaimoni oli lapseni kanssa ambulanssissa odottamassa. Annoin pehmon kyytiin ja he lähtivät matkaan.

Herkistyn vieläkin kun tuota muistelen. Nytkin itken.

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu