Facebook kirjoitukseni tänään

Kirjoitin tämän päivän: aamuyön ja aamupäivän tapahtumista Facebookissa (suom.: naamakirjassa) jäljenpänä olevan tekstin. Aiheeseen "hyvää" palaan hetkisen kuluttua puheenvuoron puolella.

Facebookissa julkaisin:

"Hyvää ja huonoa.

Huonoa on se, että puhelimeni hajosi. Illalla sitä viimeksi katselin vähän ennen kello 00:00:aa ja totesin mm., että akkua oli jäljellä 98%. Olin nimittäin poikkeuksellisesti ladannut akun täyteen, erästä tämän päivän tapahtumaa varten valmiiksi.

Yöllä sitten kolmen maissa heräsin ja koitin katsoa aikaa puhelimestani joka oli täysin mykkä. Erinäisiä temppuja koitin tehdä mutta sammuksissa puhelin pysyi, ja sitä se on yhä.

Yöllä sitten kolmen maissa heräsin ja koitin katsoa aikaa puhelimestani joka oli täysin mykkä. Erinäisiä temppuja koitin tehdä mutta sammuksissa puhelin pysyi, ja sitä se on yhä. Loppuyönä en saanut enää nukuttua.

HYVÄÄ on se, että kävin tänään erään viranomaisen luonia pyynnöstä asioimassa. Merkillistä oli se, että kutsun sain kiertoteitse – kertoivat kyllä kirjeenkin lähettäneensä. Perille se vaan ei jostan syystä ollut tullut.

Onneksi satuin asioimaan erään toisen viranomaisen kanssa joka sähköpostikeskustelumme ohessa tuli todenneeksi, että minulla on tuo tapaaminen tänään. Hyvä!

Tärkeintä tuossa tapaamisessa on sen tulos: Sovittiin, että saan toistaiseksi olla kotona kaikessa rauhassa, tai ei pakko ole kotona olla, ja itse sitten ilmoittelen kun en enää halua olla rauhassa "kotona makaamassa". Kiitos!

* * *

Lopuksi pitää vielä itseäni kehua: olen tänään kävellyt jo 12 km. ja kauppareissu on vielä tekemättä. Siitä tulee 2 kilsaa lisää. Hyvä suoritus "murtuneen" varpaan kanssa. On muuten paikoitelle aika liukasta."

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu