Ajan tasalla – elinkautisvanki

Nyt kyllä hämmästelen. Puhuin juuri hetki sitten puhelimessa erään murhasta elinkautiseen tuomitun henkilön kanssa. Hänellä on nykyisin, yli kymmenen vuoden vankeuden jälkeen, lupa päästä lomalla kerran pari kuukaudessa.

Tuo lomien määrä jotensakin suhteutuu sekä niiden pituuteen, että omaisten määrään. Tähän väliin sopii lukea kirjoitukseni yhdenvertaisuudesta

Kyseisellä vangilla ei ole lähiomaisia hengissä. Hän välillä kyläilee luonani, sen sallin, mukava mies on, eikä ole väkivaltainen lainkaan.

Nyt hän on loukannut itsensä, jalka on kipsissa, ja on tulossa tänne, paikkakunnalle jossa asun, kipsiä poistattamaan. Hän aikoo ehdottaa:

Josko voisi saman tien jäädä luokseni lomailemaan. Ilmeisesti käy kuitenkin niin, että taksi kuljettaa suuntaan jos toiseen eikä hän saa kipsinpoistoreissulta kylään jäädä vaan maksetaan kyyti "kahteen kertaan".?

Kahteen kertaan: siis saa tulla kylään, mutta ensin pitää palata vankilaan ja tulla sieltä sitten uudelleen tänne.

Kyllä Suomessa osataan?

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu