Tästä tulee vielä hauskaa? Tai siis sitä se nyt on.

No joo, kummallista myönnän, mutta taas minä voitin – te maksatte. Onko se sitten hyvä?

Siis joo – minulta perittiin oikein perintätoimiston kautta erästä laskua. Koska perintä oli täysin virheellinen ja väärä, siis aiheeton niin tottakai siitä reklamoin.

Nyt perintätoimisto väittää, että olen maksanut siittä 48,89 euroa ja sillä hyvitetään jotain toista laskua. Lisäksi Porin kaupunki on ilmoittanut minulle, että palauttavat koko laskun summan, jonka maksoin, summa oli 61,10 euroa jotta se ei mennyt ulosottoon, vaikka tiesin laskun aiheettomaksi. 

Olin kuitenkin ennen maksamista ilmoittanut sähköpostilla tuonne Intrum Justitiaan, vai mikä se nyt on, ja sopinut heidän kanssaan, että jos lasku todetaan aiheettomaksi niin he heti palauttavat rahat tililleni.

Ja hitto vieköön, ajatelkaa nyt itsekin, jos olisitte jonnekin jotain velkaa 61,10 euroa niin maksaisitteko 48,89 euroa. Nauran. Sen voin vakuuttaa, etten koskaan ole mihinkään maksanut 48,89 euron summaa.

Eikä myöskään ole mitään toista laskua hyvitettäväksi.

No nyt olen tyytyväinen, rahat ovat palautuneet tililleni. Sohlatkoot kaupunki ja Intrum keskenään.

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu