Elämäni ikimuistoisia hetkiä

Jokaisella meistä niitä varmasti on. Jotkut teistä saattavat muistaa kirjoitukseni jossa kerroin siitä, että vein lapselleni, joka odotti terveyskeskuksen pihassa ambulanssissa, pehmolelun, ja sitten ambulanssi lähti matkaan.

Tuollaiset tapahtumat jäävät mieleen. Hyvä kuva minulla on mielessäni myös siitä kun ensimmäinen lapseni pääsi synnyttyään sairaalasta kotiin. Laitoin hänet juuri valmiiksi saamalleni olohuoneen lautalattialle ja otin valokuvan.

Mielessäni on myös käyntini teho-osastolla, jonne minut oli erään tapahtuman jälkeen ambulanssilla kuskattu. Tuossa mielessä kun tiedän millaista siellä – ainakin täällä Suomessa on – niin välillä aina "hymyilen" kun näen ohjelmissa potilaita "teho-osastolla".

Minut siis vietiin teho-osastolle. Kun heräsin niin heti oli hoitaja vieressä, kuten oli koko ajan, ja hän kertoi: "hei, et pysty nyt puhumaan koska sinulla on intubaatioputki suussa, olet teho-osastolla."
-ei, en ollut tyytyväinen siitä, että olin hengissä. Olin tyytyväinen siitä, että olin teho osastolla.

Eräs naapurini kerran totesi vastaan tullessaan, kun ei ollut iminua pitkään aikaan nähnyt, että; "ai jaa, säkin olet vielä hengissä." – minä siihen: "Mikä pahan tappaisi".

Voin kyllä rehellisesti väittää, että olen kuoleman portteja kolkutellut useammin kuin moni muu. Toistaiseksi olen hengissä selvinnyt. Viimeksi perjantaina jouduin ajattelemaan, että mitä nyt tapahtui, ja tapahtuu?

Ehkä siitäkin tulee ikimuistoinen hetki kun minua seuraavan kerran lehteen haastatellaan.

Mutta kaipa meillä kaikilla niitä on, ikimuistoisia hetkiä siis?

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu