Mikä pahan ("minut") tappaisi?

Valitisin aiheeksi viihde, koska kirjoitan itsestäni. Jos kirjoittaisin jostakusta muusta niin sekä aihealueen valinta, että kirjoituksen otsikko olisivat sopimattomia. Taannoin meinaisin puheenvuoron puolella ottaa kantaa juttuun erään henkilön kuolemasta. Parempi että olin vaan hiljaa.

Tässä eräänä päivänä minuun iski kova rintakipu. Niin kova, että soitin ambulanssin. Hätäkeskuksen kanssa sovimme, että riittää kun tulee ceenä. Olen ehkä siinäkin mielessä merkillinen henkilö, tavallisesta poikkeava, että olen usein osunut paikalle jossa on tarvittu ambulanssia, ja kun olen hätäkeskukseen soittanut niin olen valmiiksi heille kertonut kiireellisyysluokituksen. Tämä oli toinen C.. B on yleisin.

Asun kerrostalossa, ja minulla on hyvä kuulo, mistä olen tyytyväinen. Sohvalla makasin ja ambulanssihenkilökuntaa odottelin kun kuulin oven aukeavan ja tiesin: nyt he ovat siellä. Sattuivatpa vielä matkalla ylös erään naapurinikin tapaamaan, joka oli menossa koiraansa ulkoiluttamaan. Tuo naapuri asuu kerrosta alempana ja minä olen ainoa joka täällä ylimmässä kerroksessa tällä hetkellä asuu, joten tottakai naapurikin sitten heti tiesi, että kenen luokse nuo menivät, ja kolme varttia olivat ja tutkivat (mm. kuva).

Olisivat minut kyllä sairaalaan päivystykseen tarkemmin tutkittavaksi vieneet, mutta en nähnyt siihen syytä. Itsekin nuo sydänfilmit sain katsoa. Tuossa kuvassa pätkä toisesta filmistä.

Luulen kyllä, että tilanteessani moni oli ottanut mielellään vastaan tuon ambulanssikyydin sairaalaan mutta minä päätin jäädä kotiin. Kipua kesti vielä koko seuraavan päivän, enkä nytkään juoksemaan lähtisi, vaikka se onkin ollut harrastukseni. Kävelemään jo pystyn ihan hyvää vauhtia normaalisti – monikaan teistä ei pysyisi mukana 😉 (6km/h). [omakehu]

Tuona päivänä jona tuon rintakipukohtauksen sain niin hukkasin myös muistitikun. Tänään olen yrittänyt sitä etsiä koska olen jo n.90% toipunut. En ole sitä löytänyt. Löysin sen sijaan toisen muistitikun joka on ollut kateissa jo kauemman aikaa. Lopputulos: kannattaa välillä kipuilla?

Mutta sitä silti mietin, jostain kumman syystä, että moniko olisi minun sijassani lähtenyt päivystykseen, ja sitä myötä joutunut jäämään sairaalaan. Tämä oli yksi niitä hetkiä joista taannoin kirjoitin. [kollektiivi] – on, on!

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu