Kenet haluaisit ta-va-ta?

Tein eilen netissä hakemuksen. Yhtenä kysymyksenä tuossa hakemuksessa oli, että kenet haluaisit tavata? Minä nimesin kaksi henkilöä joista olin saanut tietää vasta viime viikonloppuna. Nimet eivät siis olleet minulle ennestään lainkaan tuttuja. Nuo kaksi henkilöä ovat: Amanda Pilke ja Minna Eväsoja. Molemmat olivat Tv:ssä viikonloppuna.

Niin, tosiaan, hain nelosen uuteen "tietokilpailuun". Tottakai hain myös haluatko miljonääriksi ohjelmaan.

Viikonloppuna, tai itse asiassa taisi olla perjantai aamu, vai olisiko ollut lauantai, kuulin myös AamuTv:ssä hyvän biisin. Se oli Vestan Sun katu. Jossain määrin sen voisi ajatella kertovan minusta?

Kenet sinä haluaisit tavata?

Tänä aamusti sain muuten fb:ssä viestin: "Olisi mukava saada keskusteltua vaikka politiikka-keskusteluja!" Okei, joo, kiva, joku haluaa minutkin tavata ja keskustella.

Minä muuten teen eron juttelulla, puhumisella, ja keskustelemisella. Minunkin pitäisi saada keskustella erään henkilön kanssa. Saa nähdä onnistunko tuossa tavoitteessani koskaan. Olen varma, että onnistun!

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu