Aihe1: Hyvä idea! (Aihe2: +nyt saan huilata)

Facebookissa tossa piipahdin ja sieltä kuvan kaappasin. Antti Vuolanne viettää pikapuoliin syntymäpäiväänsä, on siis muutaman kuukauden minua vanhempi, ja toivoo, että hänen merkkipäiväänsä muistettaisiin lahjoittamalla rahaa Pelastakaa Lapset Ry:lle.

Antin tulin jollain tavalla tuntemaan kun aikoinaan olimme yhdessä alokkaina Porin prikaatissa, Säkylässä, 4JK:ssa. Antin nimi tuli monelle tuolloin tutuksi – ette kyllä arvaa miksi. Se on seikka jota minä arvostan.

Antti nimittäin oli pitkään punttiksella. Joutui sitten kärsimään sen vuoksi pitkän arestirangaistuksenkin. Se ei suinkaan ole syy miksi Antti on arvostukseni ansainnut vaan syy on se miksi hän oli pitkään punttiksella.

TUOMIO

Tämä on vain minun käsitykseni, mutta papinpoika Antti Vuolanne (VTM) oli aikoinaan pitkään punttiksella jotta sai Suomen noudattamaan YK:n ihmisoikeussopimusta, ja siten hän osaltaan teki Suomesta paremman paikan olla ja elää nykyisin. Vaikkakaan ei voi sanoa, että Suomi kansalaisiaan nykyisinkään aina täysin IO-sopimusten mukaan kohtelisi, ei voi, ei. Paljon on vielä työtä tehtävänä. Onneksi on olemassa "meikäläisiä", vai onko se hyvä?

Vaikka Suomen todettiinkin Antille määrätyn arestirangaistuksen yhteydessä rikkoneen IO-sopimusta niin korvauksia hän ei tuosta saanut. Itselläni taitaa "takataskussa" olla vastaava kokemus. Onneksi(?) EU:n ihmisoikeustuomioistuin pystyy velvoittamaan valtion maksamaan korvauksia – virheellisiä oikeuden päätöksiä se ei kuitenkaan voi kumota.

* * *

 

Aihe2: Nyt saan huilata 🙂

Johan sitä olen taas tänäänkin kirjoittanut, etten jopa liikaa. Kirjaakin pitäisi kirjoittaa…

Eilen menin nukkumaan jo kello 17! ja nukuin yhtä kyytiä 4:30 saakka. Sängyssä makasin noin kymmeneen. Mikähän minua taas väsyttää. Nytkin olen väsynyt 🙁

Onneksi nyt saan huilata ainakin tiistaihin saakka. Tiistaina pitää mennä käymään laitoksella. Ellen sitten saa aikaa muutettua torstaille jolloin tuo laitoksella käväisy sujuisi muiden menemisten lomassa. Ei tarvitsisi sinne erikseen varta vasten käymään lähteä. Saa nähdä miten käy. Tuo kun ei ole yksin minun aikatauluistani kiinni.

Jos saan tuon laitoskäynnin ajankohdan muutettua niin sitten saan "nukkua" torstai aamuun saakka. Se olisi yhtä juhlaa(?). Voiko tuollainen olla juhlaa?

– – – Pikkaisen harmittaa. Huomasin nimittäin, että täällä vapaavuorossa ei kommentointia voi estää.

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu