Pääsiäisenpyhien kiva uutinen (sis. haavakuvan, ei herkille)

Meinasin ensiksi kirjoittaa otsikoksi: Pääsiäisenpyhien hyvä uutinen. Sitten ajattelin tarkemmin; onko tuo uutinen sittenkään hyvä? Ehkä uutinen on pikemminkin kiva kuin hyvä. Itse asiassa uutinen lienee sekä kiva, että hyvä.

Vähemmän kipua ja kärsimystä. Vaikka ei kipu aina ole kärsimystä. No jotkut pelkäävät neulanpistoja kuollakseen – minä en. Enemmän pelkään elämää, toisinaan. En silti myönnä olevani masokisti.

dT-rokote

Aiemmin tehosterokotus jäykkäkouristukseen (+kurkkumätä -yhditelmä) on suositeltu otettavan kymmenen vuoden välein. — tässä välissä moitin tietotekniikkaa — Sain tapaturman jälkeen (päähän potkittuna miehenä) 😀 jäykkäkouristuksen tehosterokotteen kesällä 2016. Uuden tehosteen sain elokuussa 2017. 2016 piikitystä ei näkynyt rokotteen antaneen sairaalan koneella.

Meninpä siis v.2017 0,06 o/oo:n humalassa kaatumaan kotonani, ja löin pääni. Olen varma, että tuohon kaatumiseen vaikutti Levopromazin, paremmin Levozin nimellä tunnettu, unilääke. Joita olin edellisenä iltana ottanut kaksi kappaletta. Yleensä niillä ei minuun ole vaikutusta – tai ainakaan aina ei ole, siksi en niitäkään enää suostu käyttämään. Jos tämä juttu vaikuttaa olevan ZZZZZZZ niin se ainakin osaltaan johtuu siitä, että olen nyt tätä kirjoittaessani valvonut 32 tuntia, eikä ole yhtään uni.

En vuoden 2017 tapaturmaa olisi tänään muuten muistanut mutta sattuneesta syystä kävin tänään läpi kaikki itseäni koskevat merkinnät jotka ovat kanta.fi -järjestelmässä. Siellä sitä lukee: potilas tullut polkupyörällä, puhaltaa alkometriin 0,06 promillea. Puhallustuloksen syynä oli (käsittääkseni), että minulla ei tuona aamuna kuuden maissa vessareissulla kaatuessani ollut jääkaapissa, eikä muuallakaan, muuta juotavaa nestettä (vettä ei lasketa) kuin pullo olutta jääkapissa. Koska olo oli pikkaisen hutera niin ajattelin, että se vähän nostaa verensokeria. Niinhän se toki tekikin, ja nosti samalla veren alkoholipitoisuutta sen verran, että vajaan tunnin kuluttua vielä puhalluksessa näkyi, ja saattoi tuon tarkkanenäinen ehkä haistaakin, en tiedä.

Ideani oli nyt kertoa kiva uutinen. Kiva uutinen on, että jäykkäkouristusrokotuksen tehosteväli niille jotka ovat lapsena saaneet rokotteen rokotusohjelman mukaisesti on nykyisin aiemman kymmen vuoden sijasta kaksikymmentä vuotta.

Minulle tuo aika taitaa olla liki kaksikymmentä vuotta [;-)]kun sain ihan pienen ajan sisällä kaksi tehostetta. Mutta taitaa silti käydä niin, että ennen kuolemaani joudun tehosteen vielä ottamaan, tai sellainen ainakin pitäisi ottaa. Saa nähdä uskallanko, ja ennen kaikkea: muistanko.

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu