Lauantaipäivän puuhastelua by Juhani

Muistatteko kun nykyinen presidentti Niinistö aikoinaan jossakin haastattelussa totesi jotakuinkin:"Tämä on nyt minun osaltani ollut vain vähän sellaista harrastelijamaista puuhastelua."?

Tuollaista puuhastelua minäkin aika ajoin harrastan. Kuten nyt viimeksi tänään kun kirjoitin seuraavan:

 

Turun hallinto-oikeudelle …………………………………….. 7.4.2018

Vastaselitys asiassa 2093/18, dnro 00045/18/6209

Vastaselityksenä lausun seuraavaa:

Se mitä Porin kaupungin perusturvatoimi lausunnossaan kertoo pitää ainakin pääosin paikkansa.

Selvää on, että tapauksessa on ollut kaupungin taholta kyseessä huolimattomuutta/tuottamusta.

Kaupungin toiminta on johtanut siihen, että aiheeton lasku on mennyt perintään minkä seurauksena olen tehnyt perintäyhtiön kanssa sopimuksen osamaksusta ja maksanut kiistämääni velkaa osittain. Minulle on sittemmin palautettu maksamani rahat. Olen tehnyt perintäsopimuksen vasta toisen perintäkirjeen jälkeen ja tuota ennen olen yrittänyt asiaa kaupungilta sähköpostitse tiedustella muistaakseni ainakin kahteen kertaan.

Kaupungin käynnistämä perintämenettely johti siihen, että maksoin tuota aihettomaksi todettua velkaa ja sen johdosta myös järjestelin muita maksujani.

Olen siis nyt jo saanut takaisin rahani jotka jouduin maksamaan koska Porin kaupungin toiminnassa oli suoria tai välillisiä, kaupungin vastuulla olevia, virheitä.

Näin ollen itse pääasiassa ei ole tarvetta hallinto-oikeuden ratkaisuun. 

Katson kuitenkin kohtuulliseksi, että oikeus velvoittaa Porin kaupungin korvaamaan minulle kohtuulliset oikeudenkäyntikulut joiksi katson 48,89 euroa viivästyskorkoineen. Olen alentanut summaa aiemmasta vaatimuksestani koska Porin kaupunki on virheet myöntänyt todeten, että minulle ei aiheudu perintäkuluja laskusta jota minun ei tarvitse miltään osin lainkaan maksaa.

 

Ystävällisesti,

Juhani Vehmaskangas

 

* * *

Nyt vielä mietin: oliko aihevalinta: viihde, oikea.

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu