Seksuaalikultturin muutos ja ILMAISET KONDOMIT?

Olen tehnyt hakemuksen. Minua nimittäin syrjitään. Tai ainakin niin minä asian koen. Toimeentulotukea saaville naisille maksetaan e-pillerit toimeentulotukena. Asiasta on KHO:n päätöskin olemassa. Olen aiemminkin hakenut toimeentulotukea kondomeihin (joskus v.2005). Tuolloin hakemukseni hylättiin. KHO: ei muutoksenhakulupaa.

Ennen tuolloista hakemustani olin KHO:sta tarkistanut, että naishakijalle myönnetyt e-pillerit,  jotka KHO oli katsonut päätöksellään toimeentulotukeen oikeuttavaksi menoksi, oli myönnetty nimenomaan raskaudenehkäisyyn, ei lääkkeeksi. Halusin nimittäin varmistaa, että e-pillereitä ei ollut tuossa tapauksessa myönnetty sairauden, kuten esimerkiksi endometrioosin hoitoon johon niitä voidaan käyttää.

Nykyisin monet kunnat myöntävät nuorille, kuka minkäkinlaisilla rajauksilla, mm. e-pillereitä, kondomeita, kierukoita, jne. Mainittakoon muutamia juttuja ehkäisyä koskevista päätöksistä:

Lähes puolet Satakunnan kunnista tarjoaa maksutonta ehkäisyä

Helsinki maksaa alle 25-vuotiaiden ehkäisyn

Keski-Pohjanmaalla ilmainen ehkäisy alle 20-vuotiaille

Kuten voidaan havaita niin kaikki kunnat eivät myönnä maksutonta ehkäisyä edes nuorille. Voidaan myös havaita, että ikärajat vaihtelevat paikkakunnittain. Ainakin Helsinki on rajannut myöntämäänsä ehkäisyä siten, että sitä myönnetään vain helsinkiläisille (linkittämäni uutisen perusteella). Mielestäni Helsingin rajaus on laiton.

 

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu