Uutta jo kirjoitan

Kirjoitan siis nyt jo uutta (lue:kolmatta) kirjaa vaikka edellinenkin on vielä julkaisematta. Tarkoitus on julkaista se nyt toukokuussa (toinen siis). Alunperin se piti julkaista jo viime vuonna 11.11. mutta tuli mutkia matkaan. Tämä seuraava kirjani minun on tarkoitus julkaista vuoden kuluttua.

Tuossa edellisessä kirjassa kerron, että olen "outo ja erilainen". Sitähän minä olen. Noin eräs nainen on minulle todennut. Se pitää paikkansa. Minulla on kaksi kaveria – jos miehistä puhutaan. Kaikki muut ovat naisia.

Vuoden kuluttua, nykynäkymin siis, kolmas kirja. Tässä siitä pätkä:

"Treffeillä tuli sitten käytyä. Olimme etukäteen sopineet, että paremmin vaan kaveripohjalta tutustuisimme, niitä näitä juttelisimme, vaikkapa säästä höpisisimme. Tuo nainen oli sovitussa paikassa odottamassa kun minä sinne saavuin. Olin tyytyväinen kun hän minut nähdessäni totesi heti olevansa positiivisesti yllättynyt. Sitä olin minäkin. Päätimme sitten mennä kauppahalliin kahville. Hän siinä sitten melkein ensimmäiseksi kertoi, että kyllä hän nyt voikin kertoa enemmänkin itsestään kun minä kuulemma vaikutin niin mukavalta. Hyvä minä?

Tuo nainen kertoi aiemmin asuneensa Turussa. Ollut Porissa nyt vasta parisen vuotta opiskelemassa. Hänestä tulee sosiaalityöntekijä, graduaan hän kuulemma on parhaillaan valmistelemassa. Pakko sanoa, että olin tyytyväinen. Noista sosiaalipuolen asioista meillä sitten kanssa jonkiin verran juttua oli. Tuo kun on tavallaan minunkin erikoisalaani, asiamiehen roolissa. Käytiin siinä vähän läpi sitäkin mitä kumpikin syö ja juo, miten asuu ja sen sellaista. Porin huonoa joukkoliikennettäkin pohdittiin – pikkukaupunki kun Pori kuitenkin siinä mielessä on. Hän tietysti vertasi Porin joukkoliikennettä Turkuun, ja minä Tampereeseen nääs."

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu