Bouanane, Väyrynen, ja minä

Arvatkaa vaan olinko täysin tosissani kun kerroin olevani alkoholisti. Ehkäpä kirjoitin tuon jutun vähemmän tosissani. En ihan aina muutenkaan ole tosissani – siksi kai kirjoitan välillä ihan kummallisia, jopa ikäviä juttuja? Tai ainakin sekavia ja kummallisia – sellaisia "perushullut" ovat 🙂

Joskus on niin, kuten kokemuksesta tiedämme, että ihminen ei aina puhu totta. Joskus ihminen valehtelee. Joskus joku saattaa höpistä ihan omiaan. Pahempi juttu jos joku "höpisee omiaan" ja uskoo itse sen mitä höpisee.

Onkohan Bouanane puhunut ihan totta ollessaan mielentilatutkimuksessa jossa hänet todettiin terveeksi? Ehkä ei ole. Siihen ainakin mielestäni viittaavat mediassa esitetyt tiedot hänen esiintymisestään oikeudessa. Mikä on ollut murhien todellinen syy kun se nyt yht'äkkiä on naisviha. Onko murhilla ollut se paljon puhuttu terroristinen tarkoitus josta moni täällä hänet on jo tuominnut?

Miten Väyrynen tähän liittyy? No ainakin minä epäilen, että Hän itse on sen takana, että hänet on erotettu perustamastaan puolueesta, ja että hänen nykyistä yhdistään epäillään yrityksestä jonkinlaisella petoksella rahastaa perustamaansa puoluetta. Ehkä asiassa tulevat Paavo ja puolue pääsemään vielä sopuratkaisuun.

Sopuratkaisun aika ei kuitenkaan ole vielä. Ensin Paavon pitää päästä ehdolle Keskustan puoluekokoukseen, puheenjohtajaksi. Toki tuon saattaa suunnitteilla oleva sääntömuutos estää. Mutta ei välttämättä.

LOPPUTULOS

Ei kaikki ole aina sitä miltä ensi katsomalta tai kuulemalta näyttää. Me, siis minäkin, saatamme välillä päätyä, ja usein päädymmekin, vääränlaiseen lopputulokseen koska tietomme ovat puutteellisia.

Menneisyyteen emme voi vaikuttaa – tulevaisuuteen voimme vaikuttaa. Virheistämme voimme oppia!

 

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu