Haaste: sähköpostisi kertoo millainen ihminen olet!

Kyllä. Vanha sanonta: kerro minulle kenestä sinä pidät niin kerron sinulle millainen sinä olet pitää nykypäivänä muuntaa muotoon: näytä minulle sähköpostisi aiheet ja lähettäjät niin kerron sinulle millainen ihminen olet.

Nyt esitänkin haasteen kaikille niille ihmisille jotka tämän lukevat (en siis muille). Julkaisen ensiksi itse 20 viimeisintä sähköpostiani. Tai en itse asiassa sähköpostiviestejä vaan niiden lähettäjät ja otsikot. Ne kertovat paljon, ne kertovat riittävästi, vai kuinka? Ainakin "tirkistelijät" tykkäävät 🙂

Haastan lukijat kertomaan, siis kommentoimaan, mitä nuo tiedot minusta kertovat – millainen siis olen?
Tiedän, että monella on minusta negatiivinen käsitys jo valmiiksi. Toivon: älkää antako sen vaikuttaa.

Kommentoi siis. Kerro "millainen minä olen". Sen jälkeen julkaise oma kuvakaappauksesi saamistasi 20 viimeisestä sähköpostista.

SOPIMUS

Sovitaan kuitenkin niin, että joka päivä vain yksi kommentoija julkaisee omansa, ja muut taas kertovat millainen hän on. Sovitaan niin ikään, että omansa saa julkaista se joka kunakin päivänä ensiksi ehtii – ok?
Sovitaan myös, että kun on mennyt ensimmäinen kokonainen viikonloppu niin, että julkaisuja ei ole ollut niin homma on päättynyt.

TOTTA

Uskallan arvella, että toista niin hassua kuin minä ei ole. Tämä hauska(?) haaste ei siis koskaan käynnisty – vai?
Pienenä ihmeenä ainakin pidän jos joku rohkenee haasteen ottaa vastaan.

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu