Ahaa! Minulla välähti. Nyt olen päätökseni tehnyt :-)

Mitäpä sitä meikäläinen vapaa-ajallan muuta tekisi kuin surffaisi netissä, lukisi ihmisten blogeja ja niiden kommentteja. Unohtaa ei tietenkään sovi, että meikäläinen välillä vapaa-aikaansa käyttää myös mitä kummallisempien blogitekstien väsäämiseen. Ajatus niissä on joskus ihan hukassa, jopa ns. pihalla.

Omista kirjoituksistani kuultaa usein jollain tavalla läpi jonkinlainen omakehu asioiden kyseenalaistamisen ohessa. En minä toki aina enkä kaikkea kyseenalaista mutta usein niin teen – olenhan juuri minä aina oikeassa mielipiteineni, kaikessa!

Tähän pitää tulla muutos.

Olenkin sen vuoksi päättänyt antaa itselleni rangaistuksen. Olen kuukauden ajan kirjoittamatta mitääan vapaavuoro-blogiin. En voi 100%:sti luvata, että tuo täysin toteutuu. Toivon kyllä, että toteutuu, kuten varmasti toivoo enemmistö muistakin. Jos ensimmäinen viikko sujuu hyvin niin jatkoa seuraa puheenvuoron puolella.

Ai niin. Ainakin toistaiseksi saatan kuitenkin muiden blogitekstejä kommentoida. Se minulle sallittakoon.

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu