Hyvää äitienpäivää. 70v. sitten.

Hetken kuluttua lähetän omalle äidilleni tekstiviestillä äitienpäiväonnittelun. Kävin hänen luonaan kylässä eilen. Puhuimme mm. kuolemasta, kuten olemme paljon viime vuosina puhuneet, ja se on hyvä. Tiedämme siskoni kanssa hänen toiveensa mm. hautajaisten suhteen. Eilen hän näytti minulle myös vanhoja äitienpäiväkortteja, sellaisia joita hänen oma äitinsä on saanut 40-luvulla.

Kuvassa on kortti jonka äitini on antanut omalle äidilleen 70 vuotta sitten. Ollessaan 9-vuotias. Parin kuukauden kuluttua hän täyttää 80-vuotta. Hän kertoi muistavansa hyvin kuinka tuolloin aikoinaan hän oli siskonsa kanssa käynyt kyseisen kortin ostamassa.

Itse olen kahden lapsen isä. Yksi tärkeä tehtävä minulla oli tänään. Lähetin parikymppisille lapsilleni viestit, että huomaavat onnitella äitiään (olemme eronneet) ja iso-äitiään. Totesin viestissä myös, että mummu varmasti ilahtuisi jos oikein menisitte paikan päällä käymään.

Onnittelut kaikille äideille! 

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu