Kykenisitkö olemaan minulle ystävällinen?

Olen sellainen (pikkaisen erikoinen) mies, että kaipaan yleensä päätöksille perusteluita. Kun minut esim. bannataan niin haluan tietää, että miksi joku niin tekee. En tiedä ketkä kaikki minut ovat bannanneet – harmi.

Sen tiedän varmuudelle, että eräs "Seppo" minut on bannannut. Sitä en tiedä, että miksi hän on niin tehnyt. Toivon, että jos on muita jotka minut ovat bannanneet niin kertoisivat: miksi? Sen jälkeen voisin pyrkiä kehittymään paremmaksi blogistiksi/kommentoijaksi.

Ehkä tuo "Seppo" on minut bannannut vain huvikseen. Haluaa kokeilla, että mitä siitä tuumaan. No tuumaan: Hyvä "Seppo", minun blogejani saat edelleen kommentoida vapaasti. Tuskin kuitenkaan sinussa on siihen miestä.

TOIVOMUS

Jos sinä blogisti, juuri sinä, joka tätä nyt luet, olet minut bannannut niin kerro siitä minulle. Sähköposti löytyy profiilista. Kerro myös miksi, jos siis pystyt asian jotenkin perustelemaan. Sano vaikka: olet ruma, vaikutat tyhmältä, puhut liian *******, tai jotain!(?)

Ehkä minä kykenen sinua ymmärtämään – no jaa…

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu