Täysin aiheen sivusta – [nimi poistettu]

Kirjoitin tänään puheenvuoron puolella otsikolle: Pitääkö irtisanomissuojaa heikentää? + aktiivimalli 2 ym.

Tuohon kirjoitukseen vastasi Pekka Mäkinen. Koska Mäkisen vastaus meni täysin asiasta sivuun (kuvat) päädyin sen poistamaan. Pekka olisi voinut vaikka itse aloittaa aiheestaan blogin täällä vapaavuorossa, miksei vaikka puheenvuorossakin, ja voi yhä jos haluaa. Sallin jopa tuon kuvani käyttämisen jonkinlaisena "varoittavana esiemerkkinä".

Nuo pitkät hiukset ovat tosiaan peruukki. Miksikö laitoin tuon kuvan itsestäni? Siihen ei ole erityistä syytä. Pekalle vielä vastaan: Tukka-aiheesta puhuminen ei minulle ole lainkaan arka paikka. Ylipäätään puhun kyllä mistä vain mutta mielestäni blogikommenttien pitää edes kevyesti sivuta blogin aihetta. Toki keskustelu voi ja saa laajentua mutta täysin eri aihe heti alkuun ei mielestäni ole hyvä. Siksi kommenttisi poistin.

Mukavaa kesänjatkoa!

JuhaniVehmaskangas

"perushullu professori"(?) mielipiteeni ovat kummallisia. <a href="http://www.vehmaskangas.fi" title="http://www.vehmaskangas.fi">http://www.vehmaskangas.fi</a> <a href="mailto:jussinposti@dlc.fi">jussinposti@dlc.fi</a>, p.045-2345936

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu