Oikein ja väärin, jotain tottakin?

Mikä on oikein? Mikä on väärin? Kaiken kaikkiaan siihen minkä koemme oikeaksi, minkä vääräksi, vaikuttaa tottakai kaikki se mitä olemme siihen mennessä nähneet ja kokeneet. Joskus vääryys voidaan kokea oikeaksi ja oikeus voidaan kokea vääräksi.

Onko matka pitkä – koska olemme lähellä? Nyt uuden luotaimen myötä ihminen pääsee tutkimaan aurinkoa lähempää kuin koskaan aiemmin. Lähimmillään "vain" kuuden miljoonan kilometrin päästä – onko se läheltä?

Asioissa voi aina olla useampia näkemyksiä. Kuten niinkin, että aina kun kirjoitan minusta en välttämättä puhu itsestäni vaan saatan puhua hänestä, ja päinvastoin: puhuessani hänestä saatankin tarkoittaa itseäni. Tuossa mielessä ei kannatakaan aina olettaa, että olen täysin tosissani, vaikkakin asiat yleensä ovat tosia – siis ne asiat joista kirjoitan.

Toki kaikki tietävät, että kerran luulin olevani väärässä, mutta erehdyin. Olen siis ollut väärässäkin, ja tulen olemaan. Eihän kukaan voi olla aina oikeassa. Siksi arvostankin niitä ihmisiä jotka rohkenevat ns. kääntää takkinsa. Ai niin… keveneekö verotus ensi vuonna? Vai mihin kaikki valtion rahat menevät – minne "jakovara" katoaa?

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu