Valittaminen kannattaa (aina)(?)! (kuvat lisätty)

Kyllä se niin on. Suomessa kun viranomaisen päätöksistä valittaa niin lähtökohtaisesti muut ajattelevat, että verovaroja valittaja vain haaskaa. Turha on päätöksistä valittaa – päätökset pysyvät, kun ne kerran on tehty, valittaja ei ole yhtä pysyvää sorttia?

Itse olen HULLU – perushullu (lue profiili), kuten ne jotka minut hyvin tuntevat, myös tietävät. Meninpä sitten taannoin muuttamaan. Minulla oli aiemmin matkaa keskustaan noin kolme kilometriä. Nykyisin matka on lähempänä kolmeasataa metriä. Todellisuudessa, jos hitaasti kävelen, niin matkaa torille on 8 minuuttia ja 13 sekuntia. Osan matkaa kun juoksentelee niin aikaa menee seitsemän minuuttia ja kahdeksan sekuntia. HYVÄ?

Oikeus päätyi lopulta sellaiseen ratkaisuun, että minulle maksettiin toimeentulotukena sekä muuttokulut, että vuokravakuus. KELAlle tämä ei mennyt jakeluun – vai menikö?  Katso kuvat. Ei ainakaan minua yhtään hämmästytä, eikä kummastuta. Olenhan minä vain pieni kulkija, ja KELA on suuri, ja aina ”OIKEASSA”.

 

* * *

 

Pahoittelen  sitä, että kuvat jäivät aluksi pois.

 

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu