Ruokaostokset siirtyvät nettiin

Kuka enää tulevaisuudessa käy kaupassa ostamassa ruokaa? Ruoan myynti netissä lisääntyy koko ajan. Kotiinkuljetus on kiireisen perheen päivän pelastaja. Jää enemmän aikaa kaikkeen muuhun kun ei tarvitse kaupassa jonottaa. Toki se pikkaisen maksaa, mutta maksaa sekin kun kauppaan autoilee, ja aikakin on rahaa – sanotaan.

On kuitenkin ryhmiä jotka tulevaisuudessakin mieluummin käyvät kaupassa kuin tekevät ostoksensa netistä. Ainakin monet vanhukset käyvät jatkossakin varmasti mieluummin perinteisessä kaupassa. Siellä he saavat itse valita ostoksensa. Siellä he voivat tavata tuttuja, ja jopa jonottaa ihan vaan ajankuluksikin. Niinkin asia on, että ainakin vielä tänä päivänä on suuri määrä sellaisiakin vanhuksia joilta vaan ei netinkäyttö ostoksiin onnistu. On olemassa suuri määrä vanhuksia joilla ei ole edes nettiä/tietokonetta, ei edes älypuhelinta. 

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu